Cautare

1104 de rezultate pentru "suditi politia" (2.85 secunde)
Asa a facut si asasinul lui Teo Peter, asa a facut si americanul din jeep-ul lui puternic care a spitalizat o romanca si nici macar nu a bagat in seama politia noastra.
Politia Rutiera va avea voie sa ridice masinile parcate pe trotuar. Camera Deputatilor a votat legea in calitate de for decizional.
Nu de multa vreme, Politia si autoritatile in drept au inceput o campanie audio-vizuala, scopul fiind reducerea numarului de accidente, iar politistii buzoieni au mers chiar mai departe, punand lumanari pe unul dintre numeroasele drumuri botezate, sinistru, al mortii.
Politia din San Francisco ii lasa pe roboti sa omoare criminalii. Politia are 17 roboti care pot fi coordonati de la distanta.
POLITIA RUTIERA VA RECOMANDA: - Depasirea limitelor legale de viteza si viteza neadaptata la conditiile de trafic reprezinta unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!
Cinci perchezitii au fost efectuate, miercuri, in Bucuresti, la domiciliile celor 4 presupusi infractori, informeaza, vineri, Politia Romana.
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
Doi barbati au fost prinsi de Politia Deltei Dunarii in timp ce pescuiau ilegal folosind 6 plase monofilament. ... La data de 3 August, Politia Deltei Dunarii a organizat o actiune pentru prevenirea si combaterea braconajului piscicol pe lacul Razelm.
In perioada iulie - august 2010, lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 3, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, au documentat activitatea unei grupari infractionale denumita generic "Matrix", cu preocupari pe linia furturilor din locuinte avand mod de operare "rupere butuc".
Am auzit ca le promitea ca ii angajeaza la Politia Comunitara", a declarat primarul Constantin Costache. ... Potrivit Cameliei Raicu, purtatorul de cuvant de la Parchetul de pe langa Judecatoria Bals, Viorel Dinu a pretins ca este seful de post de la Politia Voineasa.
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 11.35, lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5 - "Compartimentul Flagrant" l-au prins in flagrant pe E.
Lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4 au inceput urmarirea penala fata de R. ... Lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 au inceput urmarirea penala fata de T.
Lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4 au inceput urmarirea penala fata de R. ... Lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 au inceput urmarirea penala fata de T.
Lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4 au inceput urmarirea penala impotriva lui C. ... Lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 au inceput urmarirea penala impotriva lui I.
Politia rutiera face unele recomandari pentru conducatorii auto care se afla in trafic miercuri, in ziua manifestarilor publice. PENTRU CONDUCATORII AUTO CARE CIRCULA DINSPRE ZONA DE NORD A CAPITALEI • P-ta.
Agerpres informeaza ca Politia Romana a declansat o actiune de proportii in judetul Neamt, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor stradale si pentru depistarea urmaritilor general, date fiind ultimele evenimente produse la Piatra Neamt.
La data de 18 noiembrie 2010, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 3 au efectuat o verificare la punctul de lucru al unei societati comerciale din sectorul 3, ocazie cu care l-au identificat pe D.
Politia Capitalei recomanda soferilor urmatoarele rute ocolitoare: ... Politia recomanda soferilor sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera si semnificatia indicatoarelor rutiere montate temporar in zona, iar pietonilor sa circule cu atentie si sa traverseze strada numai prin locurile special amenajate.
La data de 6 decembrie 2010, in jurul orei 17:30, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Compartimentul Flagrant - Politia Sectorului 3 l-au prins in flagrant pe G.
Lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 au inceput urmarirea penala impotriva lui A. ... Lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 1 au inceput urmarirea penala impotriva lui O.
google-analytics.com